Sebastian Norberg 
Varbergs-triathleten som nu gått över till Ironman distans. Han har tidigare kört motocross och tävlat i elitklassen på Xterra och adventure racing. 2:a på svenskacupen samt 4:a på SM olympisk-distans är Sebbes främsta meriter hittills. Samt bästa svensk totalt vid Sveriges första Ironman 70.3 Jönköping. 
IMG 2341
 
David Broms
David är en 23-årig triathlet från Varberg som tävlar på de kortare distanserna, sprint och olympisk. David tävlar internationellt med svenska militärlandslaget i triathlon och har även placerat sig bra i flertalet tävlingar på hemmaplan. De stora målen inför säsongen 2017 är sprint-SM i Borås i början av juli och militär-VM (olympisk) i Tyskland i augusti.
image2

Andreas Ask

Andreas Ask gjorde sin första Svensk Klassiker 2003. Ett år senare slet han sig i mål på Lidingöloppet lätt haltande. Från det har snorsportande gradvis ökat. 
 
2011 gjorde han sin första Triathlon, Kalmar Järnman och fastnade i Triathlonträsket och efter det har ett flertal triathlonlopp avverkats på längre distanser både i Sverige och utomlands.
 
2017 kommer Andreas anta sin största utmaning i form av Sveriges enda Ultratriathlon. Under 3 dagar skall han simma 12km, cykla 51 mil och springa 9,3 mil. Starten går på Nidingen utanför Onsala på västkusten. Målgång i Stockholm 3 dagar senare. Detta tillsammans med 9 andra triatleter. Varbergs Massage terapi är en del i serviceteamet.
 
Instagram: @andreas_ask
21981